Підготовка до опалювального сезону: Київські електромережі планують відремонтувати 791 підстанцію

21 апр, 12:00

Директор "ДТЕК Київські електромережі" Денис Бондар розповів, що до початку опалювального сезону планується відремонтувати 791 підстанцію різної напруги. Цю інформацію передав Денис Бондар у спілкуванні з "Укрінформ".

"Після завершення минулого опалювального сезону ми безперервно працюємо над підготовкою до наступного. Цього року ми плануємо провести ремонт 791 підстанції різного класу напруги, відновити та включити в роботу 4,6 тисяч кабельних ліній та відремонтувати 46 кілометрів повітряних ліній", - зазначив він.

Зазначивши ці плани, Бондар підкреслив, що головним завданням наразі є покращення стану енергосистеми в Україні, особливо в контексті недавніх російських атак на енергетичні об'єкти.

У зв'язку з погіршенням ситуації в енергетичній сфері, важливо забезпечити безперебійну роботу електромереж та гарантувати ефективне функціонування системи у сезон опалення.

Важливим кроком в цьому напрямку є не лише ремонт та відновлення існуючих підстанцій, а й запобігання можливим атакам та забезпечення стійкості енергосистеми до екстремальних ситуацій.

Такі заходи є необхідними для забезпечення безперебійного енергозабезпечення міста та забезпечення комфортних умов для мешканців у холодну пору року.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/276864.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua